Rijbakverlichting

Wilt u ook ‘s avonds in de donkere maanden gebruik kunnen maken van uw rijbak? Dan kan slim gekozen rijbakverlichting de oplossing zijn. Het aanleggen van paardenbakverlichting begint met een lichtplan op maat. Afhankelijk van de uitgeoefende discipline, de afmetingen van de rijbak en uw budget maken we samen met u een gedetailleerd lichtplan.

Waarom All Seasons Paardensportbodems?

Omdat we als All Seasons Paardensportbodems niet alleen verlichting leveren maar juist de aanleg van uw gehele rijbak kunnen organiseren denken we verder dan alleen het leveren van lichtmasten. U kunt alleen de producten bij ons afnemen maar we helpen u graag ook bij:

  • Het opstellen van een slim lichtplan
  • Monteren van de masten en armaturen
  • Ondersteuning bij de vergunningsaanvraag
Zelf installeren behoort natuurlijk tot de mogelijkheden als dat uw voorkeur heeft. Indien u graag door ons laat monteren zorgen wij ervoor dat u alleen nog maar de schakelaar om hoeft te zetten.

 Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden

Hoogwaarde LED verlichting

Wij gebruiken alleen hoogwaardige Nederlandse LED verlichting. Dit geeft de langste levensduur, maximale lichtopbrengst en dat tegen een lagere investering per branduur dan traditionele verlichtingstechnieken. LED zorgt specifiek voor een aantal voordelen waaronder het ontbreken van opwarm- en afkoeltijd, lagere kosten per branduur, is vaak zonder extra groepen in uw meterkast te realiseren en geeft een zeer lange levensduur.

De masten zijn 8 meter hoog en verankerd in een betonvoet waardoor het geheel stormvast is. We werken met een klapanker waardoor u de mast eenvoudig kunt neerhalen voor evt. schoonmaken of onderhoud.

Paardenbakverlichting: wat moet ik kiezen?

Twijfelt u over welke armaturen of masten u nodig heeft of hoeveel lampen u moet plaatsen? Wij geven graag een advies op maat. Neem gerust vrijblijvend contact op. Het bepalen van de benodigde lichtsterke is een belangrijke stap in de aanleg van uw rijbakverlichting, net als het voorkomen van schaduwvlekken. Dit begint met een goed uitgedacht lichtplan. Hier helpen wij u graag bij.

We streven er in onze lichtplannen altijd na om tot een oplossing te komen die ook voldoet aan de richtlijnen Hippische Accommodaties van de stichting Veilige Paardensport. Voor de aanleg van rijbakverlichting dient u vaak een vergunning aan te vragen. Wij helpen u graag in de vergunningsaanvraag als u dit wenst.

 Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.